Festivitatea de premiere a medaliatilor Concursului International de Vinuri Bucuresti 2009 - 10 iunie 2009
 
 
Va informam ca miercuri, 10 iunie 2009, a avut loc la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, evenimentul de acordare a diplomelor Concursului International de Vinuri Bucuresti 2009. Cu acest prilej invitatii au degustat o parte a vinurilor prezentate de catre producatorii si comerciantii medaliati in acest an. Este pentru prima data cand, la solicitarea PNVV, are loc in cadrul MAPDR o degustare atat de ampla a vinurilor de calitate romanesti si nu numai.
 
Au fost prezenti ministrul agriculturii, dl Ilie Sarbu, secretarii de stat, domnii Catalin Rosculete si Liviu Harbuz, directori din MAPDR si autoritatile de management pentru agricultura, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor din industria alimentara, reprezentanti ai ambasadelor Germaniei, Chile si Ungariei si mass-media.
 
Apreciem deschiderea aratata de echipa de conducere a MAPDR pentru sectorul viti-vinicol in ultima perioada si avem convingerea ca, in masura in care vom semnala probleme concrete si vom propune solutii realiste, vom avea un bun dialog cu autoritatea publica.  


 
Festivitatea de premiere a medaliatilor Concursului International de Vinuri Bucuresti 2009 - 10 iunie 2009